Vasile Miriuţă: "Suntem un Dortmund sau un Atletico mai mic"

Vasile Miriuţă:
CFR Cluj a învins categoric Astra şi a trecut pe locul doi al clasamentului, iar antrenorul Vasile Miriuţă compară echipa lui cu unele dintre marile formaţii ale Europei.

Tânărul antrenor a explicat cum a reuşit să îşi mobilizeze jucătorii de au ajuns la performanţa de a câştiga ultimele patru meciuri.

"O victorie frumoasă, o victorie muncită. Părerea mea că am făcut un meci foarte bun, chiar dacă am primit acel gol la începutul reprizei a doua. Important a fost că ne-am revenit, am jucat foarte bine în continuare, am mai marcat încă două goluri frumoase. Per total, o victorie meritată. Felicit băieţii, tot staff-ul pentru că - am spus-o înaintea meciului - toţi trebuie să tragem la aceeaşi căruţă pentru a obţine puncte, a obţine un rezultat bun.

Suntem o echipă muncitoare, un Dortmund sau un Atletico mai mic, am reuşit până acum s-o facem împreună. Şi-au  dat şi ei seama din vară, de când am început, că numai muncind, că e nevoie de seriozitate, că trebuie să faci sacrificii dacă vrei performanţă. Bravo lor, îi felicit. E meritul lor", a sus Miriuţă, la Look Tv. 

Referitor la titlul de campioană a României, deşi CFR-ul a ajuns pe locul secund, la doar două puncte de Steaua, antrenorul feroviarilor refuză, deocamdată, să se gândească.

"Sincer, nici nu mă uit pe clasament. Au trecut doar şapte etape, mai sunt 10 meciuri, 30 de puncte în joc. Să facem maximum ce se poate până la iarnă şi după aceea vom vedea. Datorită jocului şi a prestaţiei acestor jucători trebuie să ne recâştigăm respectul pe care CFR-ul l-a avut în ultimii ani, când a câştigat trofee multe. Respectul ţi-l câştigi numai prin jocuri foarte bune şi prin victorii", a încheiat Miriuţă.

Comenteaza