Veste bună! Clubul de fotbal "U" Cluj a luat licenţa!

Veste bună! Clubul de fotbal
Clubul Universitatea Cluj a anunțat că a primit licența pentru sezonul următor.

Clubul  de fotbal FC "U"  a anunțat că a primit licența pentru sezonul următor. Anunţul a fost făcut pe siteul oficial.

"Comisia de specialitate din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a înştiinţat clubul nostru că a admis cererea de licenţiere pentru sezonul următor.

Astfel, Universitatea Cluj a primit drept de participare şi în sezonul viitor al Ligii I din partea comisiei de licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal, după ce a îndeplinit toate condiţiile prevăzute în manualul de specialitate.

„Este un pas foarte important pe care l-am făcut odată cu primirea licenţei din partea comisiei Federaţiei Române de Fotbal. Toate eforturile noastre se concentrează pe îndeplinirea obiectivului pe plan sportiv. Mai avem cinci partide importante, avem mare nevoie de sprijinul suporterilor noştri, şi sunt convins că la final vom sărbători realizările acestui sezon", a declarat Vlad Munteanu, administratorul special al clubului

Reamintim că in sezonul trecut clubul a primit licenţa după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne(Elveţia) a decis că FRF a încălcat legea când nu a acordat licenţa pentru "şepcile roşii" şi a cazat decizia forului condus pe atunci de Mircea Sandu. Pe plan sportiv studenţii s-au salvat de la retrogradare, cu Ionel Ganea antrenor principal.

În prezent, Universitatea Cluj ocupă locul 10, după 29 de runde, având 36 de puncte. Duminică studenţii vor juca în deplasare, la Chiajna, contra echipei FC Viitorul Constanţa, într-un meci cu implicaţii în lupta pentru evitarea retrogradării.

Tot astăzi, Comisia de Disciplină a FRF a amânat decizia finală în cazul fundaşului Martac de la Universitatea, care ar fi jucat cu dublă legitimare în meciul de la Chiajna, contra Concordiei, scor 1-1, conform siteului de specialitate gsp.ro. Chiajna solicită să câştige la masa verde meciul cu "U", în timp ce clubul universitar susţine că Martac a avut drept de joc acordat de LPF şi solicită menţinerea rezultatului de pe teren.

Tiberiu Fărcaş

Comenteaza