Veste proastă! Un fotbalist al CFR-ului ratează Campionatul European de Tineret din cauza COVID-19

Veste proastă! Un fotbalist al CFR-ului ratează Campionatul European de Tineret din cauza COVID-19
| Foto: Facebook.com/cfr1907

Jucătorul ofensiv al campioanei, Valentin Costache, nu va putea merge la Campionatul European de Tineret, deoarece încă nu s-a vindecat de noul coronavirus.

Din acest motiv, selecționerul tricolorilor mici, Adrian Mutu, s-a văzut nevoit să apeleze la un alt jucător de atac. Acesta este Adrian Petre, vârful de la UTA Arada, trecut și pe la FCSB.

„Din păcate, situația lui Valentin Costache, jucătorul lui CFR Cluj, nu s-a ameliorat. Fotbalistul care a marcat golul decisiv de calificare la EURO a acuzat probleme medicale încă de la convocare, dar s-a sperat că starea lui de sănătate îi va permite să participe la Campionatul European.

Având în vedere că acest lucru nu s-a întâmplat și faptul că duminică dimineață tricolorii U21 vor pleca în Ungaria, selecționerul Adrian Mutu a decis să îl înlocuiască pe Costache cu Adrian Petre, atacantul de la UTA”, a transmis FRF.

Pentru Campionatul European, Adrian Mutu a convocat trei jucători de la CFR Cluj: Denis Ciobotariu, Cătălin Itu și Alexandru Pașcanu, care în prezent este împrumutat în Spania, la Ponferradina. În plus, Nicolae Carnat și Claudiu Petrila (împrumutat la Sepsi OSK) se află pe lista adițională.

Programul României la EURO U21 2021:

• 24 martie, 22:00: România – Țările de Jos

• 27 martie, 19:00: Ungaria – România

• 30 martie, 19:00: Germania – România

Comenteaza