VEZI cine a fost ales omul meciului România – Chile | FOTO

VEZI cine a fost ales omul meciului România – Chile | FOTO
Federația Română de Fotbal a anunțat, vineri, cine a fost ales omul meciului România – Chile, câștigat de ”tricolori” cu 3-2, pe Cluj Arena.

Cele mai mute voturi le-a primit Nicolae Stanciu (FOTO, mijloc), marcator al unui gol spectaculos în minutul 59, informează frf.ro. Mijlocașul lui Anderlecht a tras de la 20 metri, mingea a lovit inițial bara, dar balonul a intrat apoi în poartă.

Prin reușita sa, România a restabilit egalitatea de pe tabelă, 2-2. Tot Stanciu a contribuit și la golul de 3-2. În minutul 83, jucătorul român a șutat la poarta lui Herrera, mingea a fost respinsă, dar debutantul Alexandru Băluță a reușit în cele din urmă să finalizeze faza.

Stanciu a adunat 43,8 la sută dintre opțiunile suporterilor pe ArenaFanilor.ro. El este urmat în clasament de Sergiu Hanca, 32,4 la sută, și de Bogdan Stancu, 10,6 la sută. 

România a învins cu 3-2 Chile, marți, pe Cluj Arena, într-o partidă de pregătire. Campioana Americii de Sud a condus cu 2-0 după golurile marcate de Vargas (7) și Valencia (18), dar "tricolorii" au întors rezultatul prin Bogdan Stancu (31), Nicușor Stanciu (59) și debutantul Alexandru Băluță (83). România a avut avantaj numeric din minutul 33, atunci când căpitanul chilienilor, Gary Medel, a văzut roșu pentru un fault la Florin Andone.

Comenteaza