Victorie surprinzătoare reușită de handbalistele Universității Cluj. “Studentele” au învins la scor SCM Craiova

Victorie surprinzătoare reușită de handbalistele Universității Cluj. “Studentele” au învins la scor SCM Craiova
| Foto: u-cluj.ro

Echipa clujeană a reușit un nou rezultat pozitiv în Liga Florilor, scor 27-21, în fața unei formații mai bine clasate.

Handbalistele Universității Cluj au reușit să surprindă din nou în campionat, de data aceasta în fața celor de la SCM Craiova. Într-o partidă disputată în Sala Polivalentă din București, “studentele” s-au impus cu 27-21, împotriva unei formații mai bine clasate în Liga Florilor.

Cea mai bună marcatoare a echipei clujene a fsot Rebeca Necula, cu 7 goluri, urmată de Paulina Masina, care a reușit să înscrie de 6 ori.

“O victorie imensă pentru noi care ne face să vedem luminița de la capătul tunelului. O nouă lecție oferită de fetele noastre – de ambiție, de dăruire și de motivație. Le-am cerut să joace cu sufletul acest meci pentru că munca noastră și valoarea echipei nu este de ultimul loc.

Sper ca măcar acum cine se regăsește după victorii cu această echipă să se regăsească și când echipa are nevoie de ceva și să o sprijine, pentru că aceste fete merită respect. Mulțumesc tuturor care au avut răbdare și ne-au dat credit și atunci când lucrurile nu mergeau în direcția dorită. Nu ne vom oprim aici”, a declarat directorul sportiv, Sergiu Cacoveanu.

Comenteaza