Victorii pe linie pentru handbaliștii de la “U” în meciurile amicale

Victorii pe linie pentru handbaliștii de la “U” în meciurile amicale
Echipa de handbal masculin a Universității Cluj a câștigat toate cele trei meciuri disputate la Baia Mare. Urmează turneul din Ungaria.

Băieții pregătiți de Ioan Ani-Senocico s-au aflat în perioada 20-21 ianuarie la Baia Mare pentru a susține mai multe meciuri amicale. În primul dintre acestea, clujenii au învins formația locală CS Minaur (locul 9 în prima ligă), cu scorul de 33-23. Au urmat două meciuri cu echipa maghiară Fehérgyarmati VSE, pe care "studenții" le-au câștigat la diferențe clare, 30-24 și 43-23.

Antrenorul Universității a fost încântat de evoluția echipei sale și speră la rezolvarea cât mai rapidă a problemelor defensive. „A fost un turneu foarte benefic pentru noi, datorită faptului că am urmărit zona apărării. Ne axăm foarte mult pe apărare deoarece în prima parte a campionatului, în tur, am luat foarte multe goluri și sperăm să remediem această problemă.

Îmi felicit băieții pentru atitudine și pentru că ușor-ușor înțeleg ce vreau de la ei și de la apărare. Urmează un turneu în Ungaria în care, de asemenea, ne vom axa foarte mult pe partea fizică", a spus Ioan Ani-Senocico, antrenorul clujenilor, pentru site-ul oficial al clubului.

CS Universitatea Cluj se află pe locul 3 al Seriei B, din eșalonul secund, cu 18 puncte după 10 meciuri. Pentru "studenți" urmează un nou meci de pregătire, de data aceasta pe teren propriu, împotriva echipei CSM Oradea, în 25 ianuarie, de la ora 14:15. Apoi, echipa va participa la un turneu în Ungaria, în perioada 26-27 ianuarie.

Comenteaza