VIDEO Juventus, în extaz. A făcut-o KO pe Barcelona și e cu un pas în semifinalele Champions League

VIDEO Juventus, în extaz. A făcut-o KO pe Barcelona și e cu un pas în semifinalele Champions League
Juventus s-a impus cu 3-0 în fața Barcelonei, marți seara, la Torino, în prima manșă din sferturile Champions League.

Campioana Italiei a deschis scorul prin Dybala (7), cu un șut superb din întoarcere, după o pasă primită de la Cuadrado. Peste alte câteva minute, Dybala (22) a realizat dubla cu un șut puternic din marginea careului. Rezultatul final a fost stabilit în repriza secundă de Chiellini (55), a cărui minge trimisă cu capul nimerise bara înainte de a ricoșa în poarta lui ter Stegen.

După victoria fantastică de marți, torinezii pornesc cu prima șansă în returul de pe Camp Nou, programat miercuri, 19 aprilie, de la ora 21:45. Înaintea acestui joc, Juventus a mai dat piept cu Barcelona în finala Champions League din 2015, disputată pe 6 iunie, la Berlin, când spaniolii au învins cu 3-1.

Panică la Dortmund

Celălalt duel al serii, Borussia Dortmund - AS Monaco, nu s-a mai disputat după ce trei dispozitive au explodat în apropierea autocarului nemților, incident în care fundașul Marc Bartra a suferit răni ușoare. Întâlnirea a fost amânată pentru miercuri, de la ora 19:45, anunță mediafax.

Tot în aceeași zi, Real Madrid va evolua pe terenul lui Bayern Munchen, iar Atletico Madrid o va înfrunta acasă pe Leicester City.

JUVENTUS - FC BARCELONA 3-0 (2-0)

Au marcat: Dybala (7, 22), Chiellini (55)

Cartonașe galbene: Khedira, Mandzukic, Dani Alves, Lemina/ Iniesta, Suarez, Umtiti

Juventus: Buffon (C) - D. Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Pjanic (Barzagli 89), Khedira - Cuadrado (Lemina 73), Dybala (Rincon 81), Mandzukic - Higuain

Antrenor: Massimiliano Allegri

Barcelona: Ter Stegen - S. Roberto, Pique, Umtiti, Mathieu (Andre Gomes 46) - Rakitic, Mascherano, Iniesta (C) - Messi, Suarez, Neymar

Antrenor: Luis Enrique

Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia)

Stadion: Juventus Stadium, Torino, Italia

Asistență: 41.092

Comenteaza