VIDEO Real Madrid a bătut-o pe Bayern. Cristiano Ronaldo, dublă pe Allianz Arena

VIDEO Real Madrid a bătut-o pe Bayern. Cristiano Ronaldo, dublă pe Allianz Arena
Real Madrid a bătut-o cu 2-1 pe Bayern Munchen, miercuri, pe Allianz Arena, în prima manșă din sferturile Champions League.

Nemții au marcat primii, prin Arturo Vidal (26), care a reluat cu capul după un corner executat de Thiago Alcantara. În prelungirile primei reprize, Bayern a beneficiat de un "11" metri după un henț al lui Carvajal. Vidal (45+1) a tras însă peste poartă de la punctul cu var și bavarezii au intrat la cabine cu un avantaj minim.

În actul secund, Real Madrid a dat tonul revenirii. Cristiano Ronaldo (47) a restabilit egalitatea din centrarea lui Carvajal. Din minuntul 61, campioana Europei a avut un om în plus pe teren după eliminarea lui Javi Martinez. Acesta l-a faultat pe Ronaldo și a văzut al doilea galben. Pe final, Ronaldo (77) a realizat dubla din pasa venită de pe partea stângă a lui Asensio. Cu cele două goluri de pe Allianz Arena, Cristiano Ronaldo devine primul fotbalist care înscrie 100 goluri într-o competiție europeană inter-cluburi.

Bayern Munchen nu l-a avut în teren pe Robert Lewandowski, vedeta germanilor suferind o accidentare la umăr sâmbăta trecută, într-un meci cu Borussia Dortmund.

Real Madrid pornește cu prima șansă în returul de pe Santiago Bernabeu, care va avea loc marți, de la ora 21:45.

Într-un alt duel al serii, Atletico Madrid s-a impus la limită în fața lui Leicester City, scor 1-0. Unica reușită a vicecampioanei Europei i-a aparținut lui Antoine Griezmann (28), din penalty. Tot miercuri, Borussia Dortmund a fost învinsă cu 2-3 de AS Monaco. Golurile nemților au fost înscrise de Dembele (57) și Kagawa (84), în timp ce reușitele francezilor au venit de la Mbappe (19, 79) și Bender (79 autogol).

Bayern Munchen - Real Madrid 1-2 (1-0)

Au marcat: Arturo Vidal (26)/Cristiano Ronaldo (47, 77)

Cartonaș roșu: Javi Martinez (61)

Cartonașe galbene: Javi Martinez, Xabi Alonso, Arturo Vidal/ Carvajal, Kroos

Bayern Munchen: Neuer - Alaba, J. Boateng, Martinez, Lahm (C) - Vidal, X. Alonso (Bernat 64) - Ribery (Costa 66), Alcantara, Robben - Muller (Coman 81)

Antrenor: Carlo Ancelotti

Real Madrid: Navas - Marcelo, S. Ramos (C), Nacho, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modric (Kovacic 91) - C. Ronaldo, Benzema (J. Rodriguez 83), Bale (Asensio 59)

Antrenor: Zinedine Zidane

Arbitru: Nicola Rizzoli (Italia)

Stadion: Allianz Arena, Munchen, Germania

Asistență: 70.000

Comenteaza