Vlad Munteanu confirmă discuţiile cu Ogăraru

Vlad Munteanu confirmă discuţiile cu Ogăraru
Administratorul special al "alb-negrilor", Vlad Munteanu, a confirmat faptul că Universitatea Cluj se află în discuţii cu antrenorul George Ogăraru.
">

Ogăraru va fi însoţit la echipă de un antrenor secund în vârstă de 50 de ani pe nume Alfons Groenendijk

"Încă Ogăraru nu este antrenor la "U" Cluj. Discutăm doar cu George Ogăraru. Dacă vom ajunge la o înţelegere cu el şi vom semna actele e totul în regulă, dacă nu ne vom îndrepta şi spre alte variante. Este un antrenor tânăr cu o pregătire şi o mentalitate. Nu vine singur. Discuţiile merg spre un om care are o experienţă în echipa Ajax, un om la 50 de ani care îl va putea ajuta pe George Ogăraru foarte bine. În fotbal trebuie să îţi asumi şi riscuri. Sunt mulţi jucători noi, dar este un antrenor şi un jucător care a stat în vestiare mari, ştie să se pună în mintea lor foarte repede şi cred că îi va face pe toţi să înţeleagă direcţia în care îşi doreşte să meargă. Faptul că a reuşit să se integreze în şcoala Ajax şi oamenii aceia l-au ţinut acolo, cred că vorbeşte foarte mult în numele lui", a declarat Vlad Munteanu. 

Administratorul special nu a dorit să dezvăluie motivele pentru care clubul "studenţilor" s-a despărţit de Mihai Teja.

"Am ajuns la o înţelegere şi din punct de vedere al continuităţii, e clar că ne-am fi dorit să nu schimbăm antrenorul după aşa puţine etape şi să trebuiască să căutăm pe altcineva, dar consider că discuţiile pe care le avem, cu cine le avem, sunt foarte bune pentru Universitatea Cluj şi sunt discuţii de viitor, oameni care au lucrat într-un mediu profesionist în vest şi la echipe mari. Suporterii au fost dezamăgiţi pentru că îşi doreau continuitate. Toată lumea îşi doreşte continuitate la orice club la care lucrează. Din păcate, acesta este fotbalul. Sperăm prin noile mişcări pe care le facem să avem rezultate, să ducem proiectul mai departe şi să ne îndeplinim obiectivul. A fost o discuţie cu domnul Walter şi cu doamna administrator judiciar şi asta este viaţa, mergem înainte. Motivele la tot ceea ce s-a întâmplat cred eu că nu mai are rost să le discutăm. S-a ajuns la o înţelege comună, la un acord de reziliere. Nu îmi place să discutăm despre ce a fost, de ce, cum, să aruncăm pisica unul în curtea altuia, vrem să ne despărţim civilizat. Vreau să îi mulţumesc lui Mihai pe această cale de tot ceea ce a făcut", a spus Vlad Munteanu.

Acesta a vorbit şi despre restanţele jucătorilor. "Din acest punct de vedere nu este nici o problemă, deoarece toţi fotbaliştii sunt plătiţi la zi". În ceea ce priveşte plecarea lui Ionuţ Târnăcop, Vlad Munteanu a spus că s-a respectat contractul existent între el şi club.

"Îl las pe domnul Târnăcop să vorbească ce crede. Există un contract care este respectat, un act de reziliere care este respectat. Un jucător care nu îşi doreşte să stea la Universitatea Cluj, este liber să plece", a încheiat Munteanu.

Mihai Teja a anunţat miercuri seara că pleacă de la Universitatea, după o discuţie aprinsă cu Florian Walter. Se vorbeşte despre interesul Stelei pentru tânărul antrenor, dar şi despre posibilitatea ca el să preia Viitorul Constanţa.

În locul său ar urma să vină George Ogăraru, fost jucător la Steaua, care era antrenor la academia clubului Ajax Amsterdam. El ar urma să fie însoţit la Cluj de Alfons Goroenendijk, care ca jucător a evoluat pentru Ajax şi Manchester City. Acesta este antrenorul echipei de tineret a clubului batav.

Comenteaza