Vlad Munteanu: Ne-a surprins reacţia fanilor

Vlad Munteanu: Ne-a surprins reacţia fanilor
Preşedintele Universităţii Cluj, Vlad Munteanu, a comentat începutul de campionat destul de slab al Universităţii Cluj şi scandările galeriei la ultimul meci.

 

Munteanu a fost surprins de reacţia fanilor care au cerut demisia lui George Ogăraru, abia venit la echipă de trei săptămâni, dar spune că le înţelege reacţia

"Sperăm ca pe viitor echipa să arate atitudine şi determinare. Nimeni nu se aştepta la acest start de campionat slab, mai ales la numărul mare şi la valoarea jucătorilor aduşi. Dar acest lucru poate fi o problemă pentru că avem înca un grup unit. 

Ne-a surprins şi pe noi reacţia fanilor, dar ei sunt liberi să strige ce vor. E normal să fie supăraţi, pentru că anul acesta cad şase echipe, iar situaţia noastră este foarte grea. Suporterii Universităţii sunt mulţi, dar, din păcate, ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani nu a făcut bine acestui club. Poate ei nu se mai identifică acum cu acest club", a spus Vlad Munteanu, la Dolce Sport.
 
Oficialul "studenţilor" a comentat evoluţia jucătorilor Universităţii: "Prezența lui Mihai Neșu ar trebui să le dea de gândit jucătorilor, să înțeleagă că ei sunt privilegiați. Ne-a lipsit determinarea, atitudinea, mândria. Ar trebui să ne doară mai mult o înfrângere”, a afirmat Munteanu.

Comenteaza