Walter: "Mă gândesc să plec. Presiunea unor suporteri a depăşit orice limită!"

Walter:
Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, a declarat pentru ZIUA de CLUJ că este extrem de dezamăgit de atitudinea mai multor fani care l-au înjurat copios pe antrenorul Marian Pană, şi că ia în calcul chiar şi renunţarea la echipă.
Rezultatele negative înregistrate de "U" în primele două etape au atras după sine o reacţie vehementă din partea unei părţi a galeriei. La primele două antrenamente din această săptămână, aproape 50 de fani l-au înjurat în permanenţă pe antrenorul Marian Pană, cerându-i demisia.

Finanţatorul Florian Walter spune că nu-i înţelege pe fani şi nici atitudinea manifestată după doar două meciuri, şi ia în calcul o variantă-şoc: renunţarea la echipă. Walter a anunţat că nu va mai veni la niciun joc al echipei.

"Nu se mai poate aşa. Nu pot să stau şi să văd cum o mână de oameni înjură şi scuipă pe tot ce am făcut bun pentru această echipă. E posibil să plec. Mă gândesc serios la varianta asta. Îmi pare rău că 99 la sută dintre fanii Universităţii, care sunt oameni cu cap şi care ţin cu adevărat ca acest club să meargă mai departe, nu iau atitudine în faţa acestor oameni. Puţini ştiu că la Alba Iulia au fost aşa-zişi fani care au intrat în curţile oamenilor, care au spart geamuri, care au rupt scaunele de pe stadion. Ei uită că acolo este casa noastră, iar ei îşi bat joc. Îmi pare foarte rău, pentru că mi-am riscat sănătatea, mi-am neglijat familia, totul pentru acest club, iar ei înjură şi fac prăpăd. Zicea Mitică Dragomir că vor fi şase-şapte echipe care se vor retrage. Sunt şanse ca noi să fim primii. Am impresia că pentru unii fani nicicum nu e bine. Atunci să ia ei echipa. Eu mă retrag", a anunţat, dezamăgit, Florian Walter.

Patronul Universităţii spune că nu a luat în calcul în niciun moment schimbarea lui Marian Pană. "Am auzit tot felul de nume: Viorel Moldovan, Ionuţ Popa, Petre Grigoraş, Ovidiu Sabău...Total fals! Cum să-l schimb pe Pană după două etape, nu sunt nebun! Are 15 jucători noi, reţineţi, 15! Nici pe Mourinho dacă-l aduc nu poate face mai mult! Vă daţi seama sub ce presiune şi în ce stres lucrează Marian Pană? Lăsaţi-l, oameni buni, câteva etape, şi apoi analizaţi. E clar, deja se umple paharul", a mai spus Florian Walter.

Omul de afaceri bucureştean a preluat echipa în urmă cu un an şi două luni, investind peste patru milioane de euro. "U" a promovat după un singur sezon în Liga I, pierzând primele două etape, 1-2 cu Steaua, respectiv 1-3 cu FC Braşov.

Clujenii întâlnesc azi, de la ora 18, pe FC Vaslui, la Alba Iulia.
Comenteaza