Ziua în care ”U” poate deveni lider

Ziua în care ”U” poate deveni lider
Universitatea Cluj se află în fața celui mai important meci al sezonului. O victorie cu Gaz Metan 2 i-ar duce pe ”studenți” în fruntea clasamentului. Meciul este programat duminică, de la ora 13:00, la Mediaș, în etapa a 11-a din Liga a III-a.

Echipa lui Adrian Falub ocupă locul 2 în Seria a V-a, cu 20 puncte. În ultima etapă, "Șepcile roșii" au trecut cu 1-0 de Unirea Alba Iulia. Gaz Metan 2 este pe 11, cu 11 puncte. În partida precedentă, medieșenii au obținut un 1-1 pe terenul Unirii Tășnad.

Având în vedere că liderul Metalurgistul Cugir va sta în această rundă, "U" Cluj are șansa de a urca în fruntea clasamentului. Între cele două formații este o distanță de doar două puncte. Eroul din meciul cu Alba Iulia, Octavian Ursu, își dorește foarte mult o victorie la Mediaș din acest motiv. 

"Cugirul stă în această etapă, așa că, o victorie la Mediaș, pe care ne-o dorim cu toții, ne-ar duce pe primul loc. Vrem să fim și să ne menținem acolo. E important să rămânem concentrați și să strângem puncte în fiecare partidă. Dacă ne vom face treaba bine, nu avem cum să ratăm promovarea (în Liga a 2-a - n. red.)", a declarat mijlocașul "studenților", pe site-ul clubului.

Gabriel Giurgiu nu va fi disponibil pentru duelul cu "găzarii". Căpitanul Universității a suferit o întindere la aductor. Gaz Metan 2 - Universitatea Cluj se joacă duminică, de la ora 13:00, pe stadionul echipei de seniori a Mediașului.

Comenteaza