Tânărul din Florești, dat dispărut, a fost găsit spânzurat

Tânărul din Florești, dat dispărut, a fost găsit spânzurat

Tânărul era căutat după ce a plecat miercuri de acasă și nu s-a mai întors.

Băiatul de 20 de ani a fost găsit spânzurat, azi noapte, în jurul orei 04:00, de echipele de căutare, într-o zonă împădurită din Florești. 

"La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 04.00, într-o zonă împădurită din extravilanul localității Florești a fost găsită spânzurată o persoană de sex masculin.

La fața locului, polițiștii au stabilit identitatea acesteia, respectiv a tânărului în vârstă de 20 de ani, plecat voluntar de la domiciliu, la data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00.

Pentru depistarea acestuia, în urma sesizării, au fost angrenați în activitățile de căutare polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 6 Poliție Rurală Florești, Serviciului de Investigații Criminale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării de Jandarmi Mobile.

De asemenea, activitățile de căutare au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj", au precizat reprezentații IPJ Cluj.

Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Verificările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul tânărului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Tânărul a fost dat dispărut, după ce a plecat miercuri de acasă și nu a mai revenit, detalii AICI.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza