Video Un fost Balon de Aur vine la Cluj-Napoca pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Un fost Balon de Aur vine la Cluj-Napoca pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Unul dintre puținii jucători care a câștigat și Cupa Mondială, și Balonul de Aur va juca, alături de fratele său, la partida demonstrativă de fotbal de pe Cluj Arena.  

După ce nume importante precum Alessandro Del Piero, Francesco Totti sau Andrea Pirlo și-au anunțat prezența la meciul de retragerea al lui Adrian Mutu, un alt campion mondial va sosi la Cluj.

Este vorba despre Fabio Cannavaro, Balonul de Aur din 2006 și căpitanul Italiei la Cupa Mondială din același an. Fostul fundaș va veni alături de fratele său, Paolo, la rândul său un jucător important în Serie A. Cei doi vor face parte din selecționata lumii, care va înfrunta echipa României.

Fabio Cannavaro este unul dintre cei mai buni fundași din istoria fotbalului și unul dintre cei trei apărători care a cucerit Balonul de Aur, ceilalți doi fiind Franz Beckenbauer și Matthias Sammer. De-a lungul carierei a evoluat la formații de top de pe continent, precum Parma Calcio, Inter Milano, Juventus Torino și Real Madrid.

Fratele său, Paolo, este o adevărată legendă a lui Napoli, club pentru care și-a început cariera de profesionist. A jucat 300 de meciuri în tricoul napoletanilor, alături de care a cucerit Cupa Italiei, în 2012. Partida amicală dintre Team România și World Stars, organizată de Sports Festival, va avea loc pe Cluj Arena, în 13 iunie.

Comenteaza