Un nou headliner confirmat la Jazz in the Park 2024

Un nou headliner confirmat la Jazz in the Park 2024

Scott Bredlee's Postmodern Jukebox: Grupul de artiști cu milioane de vizualizări pe YouTube care reinterpretează melodii contemporane în stilul anilor ‘20 vin în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca, la Jazz in the Park 2024.

Postmodern Jukebox, cunoscut și sub numele de Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, este un colectiv muzical rotativ fondat de pianistul din New York Scott Bradlee în 2011

Abonamente disponibile la 399 lei aici: https://jazzinthepark.iabilet.ro Locurile sunt limitate! Biletele de o zi vor fi puse în vânzare pe 24 iulie la prețul de 249 lei. Tot atunci abonamentele vor fi 475 lei.

Jazz in the Park Festival va avea loc în 30 august – 1 septembrie, în Parcul Etnografic ”Romulus Vuia” din Cluj-Napoca. Pentru această ediție vor fi pregătite patru scene în festival și una de noapte, multe activități special curatoriate și peste 40 de concerte. Primii artiști confirmați sunt: Cymande (UK), Avishai Cohen Trio (IL), Manu Katche (FR), Tigran Hamasyan Trio (AM), Jazzanova Live (DE), Kinga Glyk (POL), KRiSPER (RO), Amphitrio (RO), Oreglo (UK) și Wasted Generation (IT)!

Etichete
Comenteaza