PROMO Omoară legea dării în plată „Prima casă"? – Dezbaterea continuă cu parlamentari, la Jocuri de Putere, de la ora 21:00

PROMO Omoară legea dării în plată „Prima casă
Astă-seară, la „Jocuri de Putere:

OMOARĂ LEGEA DĂRII ÎN PLATĂ „PRIMA CASĂ”? – DEZBATEREA CONTINUĂ cu PARLAMENTARI–
Azi ÎNTÂLNIRE IMPORTANTĂ ÎN SENAT - ora 21.00

CINE VREA SĂ CREASCĂ TENSIUNEA ROMÂNO-UNGARĂ. DECLARAŢIILE SCANDALOASE ALE LUI
VIKTOR ORBAN – ATACUL LUI MARKO BELA LA ADRESA AMBASADORULUI SUA – ora 22.30

Scandalul din jurul legii dării în plată este departe de final! Din cauza războiului politic dintre PNL şi PSD condimentat cu ingerinte BNR si din Sistemul Bancar, românii încă nu ştiu cum se va aplica, în ce mod îi ajută şi care sunt SUBTERANELE controversatului act normativ. Rareş Bogdan te aşteaptă astă-seară, alături de parlamentari la „Jocuri de Putere" pentru a-ţi spune ce se va întâmpla cu creditele imobiliare. Se va aplica sau nu retroactiv legea dării în plată? Cand si daca va fi ea votata si aplicabila?

Iar de la ora 22.30 vei descoperi cine vrea să crească tensiunea dintre România şi Ungaria. Cum trebuie interpretată afirmaţia scandaloasă a premierului Viktor Orban, care susţine că politicienii maghiari din România sunt subminaţi şi supuşi la presiuni? În ce scop a făcut-o?

De ce l-a atacat Marko Bela, fostul preşedinte al UDMR, pe ambasadorul SUA? De ce a făcut o paralelă cu tensiunile interetnice din Ucraina?

Vei vedea câtă ipocrizie se ascunde în spatele discursului privind prigonirea maghiarilor din România, reprezentaţi în Parlament şi Guvern de UDMR, cea mai longevivă formaţiune aflată şa putere!

Totul astă-seară la „Jocuri de Putere", într-un show marca „Rareş Bogdan", pe Realitatea TV şi Realitatea FM

Comenteaza