ALERTĂ ALIMENTARĂ! Produs retras de la vânzare. Ar putea provoca reacții alergice

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Produs retras de la vânzare. Ar putea provoca reacții alergice

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor anunță că un produs vegan a fost rechemat de urgență de la rafturi de mai multe supermarketuri, după ce a fost descoperit un ingredient care poate provoca alergii.

Mai multe supermarketuri Auchan, Carrefour, Cora și Kaufland din România, inclusiv din Cluj, recheamă produsul Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos (24649 VM Vegan Mousse
Schoko) (2 x 70 g) ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor.

"Din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte.

Pentru persoanele care nu suferă de o alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții", anunță magazinele prin intermediul ANSVSA.

Sunt afectate doar loturile ALERTĂ ALIMENTARĂ! Produs retras de la vânzare. Ar putea provoca reacții alergice la unele persoane  

MÜLLER VEGAN MOUSSE DE CIOCOLATĂ (2 X 70 G)

cu data limită de consum 13.05.2023, respectiv 27.05.2023.

"Pentru persoanele care nu suferă de o alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții", se precizează în anunțul ANSVSA.

Persoanele care suferă de alergii sunt rugate să se abțină de la consumul produselor enumerate
mai sus cu data limită de consum menționată și să returneze produsele respective la punctul
de vânzare. Acolo, produsul va fi rambursat, chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG. își cere scuze în mod expres pentru neplăcerile create și mulțumește tuturor clienților și consumatorilor pentru înțelegere.

Consumatorii pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 08008685537.

Comenteaza