Atenție, șoferi! Transport agabaritic pe A10 și A3. Va trece și prin Cluj-Napoca

Atenție, șoferi! Transport agabaritic pe A10 și A3. Va trece și prin Cluj-Napoca

În perioada 11 – 14 august se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Transportul agabaritic merge pe traseul Nădlac II PTF (județul Arad) – A1 – DN68A – A1 – A10 – A3 – DN1F – Cluj Napoca - DN 1C – DN 17 – Varianta Ocolitoare a municipiului Suceava – DN 2 – A7 – DN2 – DN23 Mândrești Munteni (județul Vrancea).

Potriviti unui comunicat CNAIR, vehiculul transportă un utilaj de foraj.

Lățimea maximă a vehiculului este de 3,6 metri, masa totală 120 de tone, lungimea 34 de metri și înălțimea de 4,1 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere.

"Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu", precizează CNAIR.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza