Atenție, șoferi! Transport agabaritic prin Cluj, pe A10, A3 și DN1

Atenție, șoferi! Transport agabaritic prin Cluj, pe A10, A3 și DN1

Începând din această seară și până vineri, pe traseul Sibiu– A1 - A10 – A3 – DN1 – Centura Oradea – DN19 – Borș II PTF se va desfășura un transport cu depășiri.

Transport agabaritic se va desfășura în perioada 2 - 5 mai, cu plecare din Sibiu spre vama Borș II. Potrivit reprezentanților CNAIR, vehiculul transportă un transformator.    

Lățimea maximă a vehiculului este 3,5 m, masa totală 105 tone, lungime 30 m, înălțime 4,4 m,  viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere.

"Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/", transmit reprezentanții CNAIR.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza