Update Bărbat de 34 de ani din Cluj-Napoca, dat DISPĂRUT / A fost găsit decedat

Bărbat de 34 de ani din Cluj-Napoca, dat DISPĂRUT / A fost găsit decedat

Polțiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găsirea unui bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați joi, 23 mai a.c., în jurul orei 23.00, despre faptul că Giurgiuman Victor Gheorghe, în vârstă de 34 de ani, a plecat voluntar în data de 22 mai a.c., în jurul orei 17.00, de la locuința sa din Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: Înălțime aproximativă - 1,65 m, greutate aproximativă 70 de kg, păr de culoare șaten tuns scurt, ochi căprui.

La momentul plecării acesta purta o geacă de culoare bleumarin, pantaloni de trening de culoare albastru și pantofi sport.

Bărbat de 34 de ani din Cluj-Napoca, dat DISPĂRUT.  Sunați la 112 dacă îl vedeți!

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE 19.30:]

„În cazul bărbatului semnalat ca fiind plecat voluntar au fost efectuate căutări de amploare sub coordonarea Serviciului de Investigații Criminale, la care au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj Napoca, Secției 3 Poliție Rurală Baciu, cu sprijinul Gruparii de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, efective din cadrul I.S.U. Cluj, dar și cu sprijinul asociaților și voluntarilor.

Astfel, polițiștii au stabilit traseul de deplasare, iar ulterior a fost descoperit, din nefericire, cadavrul bărbatului, în comuna Chinteni, de către efectivele I.S.U. Cluj

În cauză se efectuează verificări cu privire la modul în care a survenit decesul, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis ulterior IPJ Cluj.

 

Comenteaza