Campania "Energia Veseliei" | Distribuție Energie Electrică România: De Ziua Internațională a Copilului distribuim zâmbete și premii

Campania "Energia Veseliei" | Distribuție Energie Electrică România: De Ziua Internațională a Copilului distribuim zâmbete și premii

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), parte a Grupului Electrica, cel mai important operator național de rețele de distribuție a energiei electrice, a demarat campania “Energia Veseliei”, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Campania se va desfăsura în perioada 24.05-03.06.2021și vizează acțiuni de responsabilitate socială în comunitățile unde ne desfășurăm activitatea, concursuri de creație, adresate copiilor, precum și concursuri de cunoștințe adresate elevilor din sistemul de învățământ dual cu care există parteneriate.

Acțiunile de responsabilitate socială se vor desfășura la Spitalul de Pediatrie 2, din Cluj-Napoca, compania pregătind cadouri personalizate, pe categorii de vârste, pentru toți copiii internați sau care se află în etape de tratament pe secțiile de oncologie pediatrică, hematologie, cardiologie pediatrică ori hepatologie pediatrică. De asemenea, copiii de la Centrul de Prevenire și Combatere a Violenței în Familie, din Târgu Mureș și cei instituționalizați în Centrul de Plasament “Casa Eva”, a Asociației Concordia din Ploiești, vor primi cadouri din partea companiei, dorind astfel să aducem zâmbete și bucurie pentru acești micuți.

În perioada 24.05 - 02.06  se vor desfășura concursuri de creație, adresate copiilor, având ca temă „Energie Verde pentru viitorul nostru”, copiii fiind invitați să realizeze desene, colaje, picturi, modelaje sau fotografii pe tema dată. Concursul se va desfășura pe pagina de Facebook a companiei, iar premiile constau în vouchere la magazine de jucarii, din zona de reședință a câștigătorilor, pentru a-și achiziționa jocurile și jucăriile mult dorite.

Concursuri de creație se vor desfășura și la nivel intern, pentru copiii angajaților, pe tema „Energia Verde - natura în folosul omului”, aceștia având posibilitatea de a-și demonstra creativitatea prin desene, picturi, eseuri, colaje sau fotografii.

În perioada 2-3 iunie, elevii înscriși în sistemul de învățământ dual, în instituțiile cu care compania a creat parteneriate, din județele Cluj, Bihor, Alba, Brașov și Prahova, vor putea participa la concursul online de cunoștințe din domeniile tehnologie, chimie și fizică. Competiția urmează a se desfășura în două etape: faza pe licee, respectiv, faza pe țară. Primii trei câștigători ai fiecărei etape vor primi premii importante.

Prin campania “Energia Veseliei” ne dorim să celebrăm copilăria și copilul din fiecare persoană, deoarece  “copilăria este inima tuturor vârstelor”  (Lucian Blaga).

ENERGIA VESELIEI! De Ziua Internațională a Copilului, Distribuție Energie Electrică România distribuie zâmbete și premii

Comenteaza