News alert Clujul, două zile sub Cod Galben de ploi și vânt

Clujul, două zile sub Cod Galben de ploi și vânt

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi mai multe avertizări de ploi și vânt puternic, valabile până joi, în mai multe județe, printre care și Cluj.

Astfel, potrivit ANM, în intervalul 12 noiembrie, ora 16 – 14 noiembrie, ora 10, în zona de munte a mai multor județe, printre care și Cluj, vântul va avea intensificări susținute, cu viteze în general de 80...90 km/h, iar pe creste, în special cele ale Carpaților Meridionali, temporar rafalele vor depăși 100 km/h.
De asemenea, în zonele mai joase de relief din județul Caraș-Severin vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60...65 km/h.

Meteorologii informează că intensificări locale și temporare ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45...55 km/h.

De asemenea, din dimineața zilei de miercuri, 13 noiembrie, ora 8.00 și până în seara de joi, 14 noiembrie, ora 18, în Munții Banatului, în vestul Carpaților Meridionali și în zona deluroasă a Olteniei va ploua și se vor cumula cantități de apă de 25...30 l/mp și izolat peste 40­­ l/mp.

Poza noua 12.11.2019

 

Comenteaza