De ce să achiziţionezi un calculator refurbished?

De ce să achiziţionezi un calculator refurbished?
Sectorul IT este la ora actuală foarte bine dezvoltat, iar ca şi o confirmare a acestui fapt sunt chiar dispozitivele şi noile tehnologii cu care suntem întâmpinaţi în mod constant de către marii producători din întreaga lume.

 

Calculatoarele sunt produse faţă de care arătăm un interes destul de mare având în vedere că acestea ne sunt absolut indispensabile în viaţa de zi cu zi. Acesta este şi motivul principal pentru care avem nevoie de calculatoare performante pentru a ne putea îndeplini cu succes sarcinile la care suntem supuşi zilnic.

Un calculator nou şi performant însă este de cele mai multe ori mult prea scump şi poate depăşi cu usurinţă posibilităţile noastre financiare. O alternativa foarte populară pe care o avem în aceste condiţii sunt produsele refurbished, categorie în care regăsim şi calculatoare.

Produsele refurbished sunt la mare căutare în ultima vreme dintr-un motiv foarte simplu şi anume faptul că prin alegerea unui calculator refurbished, te poţi bucura de un produs perfect functional si pe care il poti detine la un pret avantajos. Refurbished se refera in general la calculatoare, accesorii sau periferice utilizate in companii cu multi angajat, in urma unui contract de leasing si care au fost ulterior inapoiate la incheierea respectivului contract.  In cautarea unor computere performante, am descoperit in magazinul online Server-config.ro categoria Calculatoare refurbished   ,  magazin de unde am putut achizitiona aceste produse la preturi avantajoase. Aceste produse vin la pachet cu o serie larga de alte avantaje, foarte atractive, precum:

Performanţă şi calitate la preţuri accesibile

Atât performanţa, cât şi calitatea acestor produse sunt aspecte care ar trebui sa ne intereseze indeosebi atunci cand vrem sa facem o alegere inteleapta in ceea ce priveste calculatoarele. Prin alegerea unui calculator refurbished, nu doar ca veti scuti o suma importanta de bani, va veti putea bucura in acelasi timp si de un calculator performant si perfect functional. Spre deosebire de calculatoarele second-hand care au preturi de achizitie similare, aceste computere arata si foarte bine, de cele mai multe ori acestea nevand nici cea mai mica urma de uzura. In schimb, un calculator second-hand poate ascunde de foarte multe ori si anumite defecte care in timp pot afecta functionalitatea acestora.

Produse funcţionale în proporţie de 100%.

Funcţionalitatea unui astfel de produs este importantă, de aceea orice produs refurbished este supus unor teste foarte complexe si care sunt repetate de cateva ori inainte de a fi puse in vanzare aceste produse. In acest mod, vei avea din start certitudinea ca produsele pe care le vei comanda si pe care le vei primi vor fi functionale in proportie de 100%, astfel ca le vei putea utiliza pentru vreme indelungata, fara riscul aparitiei unor defectiuni majore.

Garanţie de până la 60 de luni.

Un lucru mai puţin ştiut despre aceste produse este faptul ca acestea beneficiază de o perioada de garantie, la fel ca si un produs nou, adica 24 de luni. In anumite conditii insa, acasta perioada poate fi extinsa chiar si pana la 60 de luni.

Desigur, de la această regulă fac excepţie consumabilele, precum sunt bateriile de laptop, sau cartuşele pentru imprimantă.

Comenteaza