Destinaţii noi spre Elveţia, Germania şi Suedia, de pe aeroportul clujean. "Vrem să operăm şi Cluj-Dubai"

Destinaţii noi spre Elveţia, Germania şi Suedia, de pe aeroportul clujean.
Trei rute noi şi zboruri suplimentare pe cele mai populare rute vor fi operate de pe aeroportul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Compania aeriană low-cost Wizz-Air va aloca a patra aeronavă pentru aeroportul clujean. Astfel, din 20 decembrie 2014 vor fi operate în premieră două zboruri săptămânale din Cluj-Napoca spre Koln, iar din 21 decembrie 2014 vor exista curse noi, de două ori pe săptămână, spre Geneva şi Malmo.

Prin această măsură se doreşte şi îmbunătăţirea turismului şi crearea unor noi locuri de muncă.

"Suntem foarte fericiţi să anunţăm alocarea celei de-a patra aeronave Airbus A320 bazei din Cluj-Napoca. Suntem angajaţi în crearea de noi locuri de muncă şi în stimularea turismului din regiunea Cluj-Napoca. Cu aceste trei noi servicii, oferim acum un total de douăzeci de rute internaţionale. Sperăm că noile rute vor fi bine primite de către clienţii noştri şi vor avea beneficii în turism şi aviaţie, întrucât aducem mai multe tarife accesibile în România", a spus John Stephenson", vicepreşedintele executiv Wizz Air.

Apariţia noilor destinaţii va duce la o creştere a capacităţii aeroportului de 30% şi pe viitor vor putea fi lansate patru servicii noi.

„Cu aceste trei noi servicii şi cele anunţate recent din Cluj-Napoca spre Nurnberg, Wizz Air oferă un total de douăzeci de noi rute spre zece ţări. Compania a crescut de asemenea frecvenţa de zbor pe cele mai populare rute în sezonul de iarnă. La Milano Bergamo şi la Paris Beauvais se poate ajunge cu cinci zboruri săptămânale, în timp ce zborurile populare din Cluj-Napoca spre Dortmund şi Bologna vor fi operate de patru ori pe săptămână, iar serviciile spre Roma Ciampino vor creşte la trei zboruri săptămânale din decembrie".

Compania Wizz Air are în prezent şaisprezece rute cu plecare din Cluj-Napoca, iar în viitor compania încearcă să se extindă şi mai mult înspre zona de est a Europei.

„Am încercat în ultimii ani să ne extindem şi pe rutele dinspre est şi o vom face în continuare. Avem la momentul de faţă ruta Bucureşti - Dubai, iar în viitor ne gândim să avem şi Cluj - Dubai", a mai spus John Stephenson.

Compania a venit la Cluj în anul 2007, iar până în prezent au zburat patru milioane de pasageri dinspre şi către Cluj.

 

Comenteaza