Dr. Quinn: Metode prin care îmbunătățiți randamentul și puterea de concentrare la locul de muncă

Dr. Quinn: Metode prin care îmbunătățiți randamentul și puterea de concentrare la locul de muncă
Uneori, zilele de lucru ți se par ca o plimbare într-un rollercoaster? Sarcini peste sarcini, discuții în contradictoriu, stres, mustrări din partea șefilor, problemele de acasă pe care nu ți le poți scoate din minte - toate acestea pot contribui serios la scăderea productivității muncii tale.

Se întâmplă de multe ori să simți o stare accentuată de somnolență, sau o diminuare drastică a puterii de concentrare? Iată câteva sugestii care o să te ajute să ai mai multă energie la birou. Sigur, cafeaua este o soluție, însă doar pe termen scurt. În plus, nu este tocmai sănătos să abuzezi de ea.

Există, însă, alte metode.

Exercițiile la birou. Stați, nu vă speriați, nu ne referim la flotări sau genuflexiuni, ci la acele exerciții pe care le puteți face fără să atrageți prea mult atenția. Probabil că ați observat că de fiecare dată când faceți o plimbare în curtea instituției sau mergeți la magazinul din colț să vă luați ceva de mâncare, vă întoarceți la birou cu ceva mai multă energie. Ei bine, nici măcar nu trebuie să vă îndepărtați de masă ca să faceți puțin sport; încercați să vă mișcați picioarele într-un ritm cât mai alert sau să faceți extensii cu brațele timp de câteva minute. Aceste mișcări vor aduce o infuzie de energie.

Continuă cu alte metode.

 

Comenteaza