Hartă LIVE lansată de CTP Cluj. VEZI în timp real unde e autobuzul pe care îl aștepți

Hartă LIVE lansată de CTP Cluj. VEZI în timp real unde e autobuzul pe care îl aștepți

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a lansat o aplicație cu ajutorul căreia călătorii pot localiza în timp real autobuzele din oraș, traseul și viteza cu care circulă.

Harta poate fi consultată pe site-ul CTP Cluj-Napoca și va fi în curând disponibilă și în aplicația Tranzy, care poate fi descărcată atât pe iOS, cât și pe Android, din magazinele virtuale. Actualizarea datelor se face la fiecare 20 de secunde și sunt incluse traseele tuturor mijloacelor de transport - tramvaie, autobuze și troleibuze.

Informațiile afișate sunt extrase din platforma de management de flotă pe care CTP Cluj-Napoca o operează și sunt corelate direct cu toate operațiunile pe care angajații CTP le fac zilnic: stabilirea traseelor și a stațiilor aferente, stabilirea orarelor, planificarea și alocarea la traseu.

Odată selectat numărul traseului dorit, ruta acestuia este marcată pe hartă și călătorii pot vedea câte mijloace de transport sunt pe acea rută, poziția GPS în timp real și momentul actualizării, numărul de parc, viteza cu care se deplasează și stația spre care se îndreaptă. Există opțiunea de TUR-RETUR, astfel încât călătorii să aibă acces la informațiile dorite. 

"Acest instrument contribuie atât la menținerea relației de transparență pe care CTP Cluj-Napoca a consolidat-o cu comunitatea locală, cât și la predispunerea oamenilor de a integra în viețile lor acest mod de transport.

CTP Cluj-Napoca și-a asumat misiunea de a presta serviciul public de transport în siguranță și la timp, iar această hartă, care arată poziția vehiculelor în timp real, reprezintă încă un mod prin care
încercăm să atingem obiectivele", transmite C.T.P. Cluj-Napoca.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza