Iarna se întoarce pentru o săptămână. VEZI prognoza pe Cluj

Iarna se întoarce pentru o săptămână. VEZI prognoza pe Cluj
| Foto: Arhiva

Luni dimineaţă a intrat în vigoare informarea meteo de lapoviţă şi ninsoare, polei şi vreme deosebit de rece în toată ţara, în vigoare până marţi seara.

Meteorologii spun că temporar vor fi precipitaţii, mai ales sub formă lapoviţă şi ninsoare, în extindere treptată dinspre sud-vest. În jumătatea de sud a ţării şi la munte acestea vor fi în general moderate cantitativ. Se va semnala polei sau gheţus, în special în sudul teritoriului, iar vântul va avea unele intensificări. Vremea se va menţine deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice. În plus, până la ora 11.00, judeţul Caraş-Severin se află sub cod galben de vânt puternic. Intensificările vântului vor depăşi la rafală 55 - 60 km/h

ÎN ŢARĂ - luni:

Vremea va fi deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice, iar în Moldova şi în estul Transilvaniei, dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ger. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade în nordul Moldovei şi 8...9 grade în Transilvania, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 1 grad. Cerul va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitaţii în toate regiunile, în extindere treptată dinspre sud-vest, iar în jumătatea de sud a ţării şi la munte vor fi în general moderate cantitativ. Acestea vor fi mixte ziua şi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare seara şi noaptea. Se va semnala polei sau gheţuş, în special în sudul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice, dar mai ales în Banat.

ÎN ŢARĂ - marţi:

Vremea va rămâne deosebit de rece, iar cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitaţii pe arii extinse ziua, când în sud-est se vor înregistra şi cantităţi de apă mai importante, şi pe spaţii mici noaptea, în general slabe, mai ales în est. Precipitaţiile vor fi mixte în extremităţile de sud-est şi sud-vest ale teritoriului, unde pe arii restrânse se va forma polei şi mai ales sub formă de ninsoare în rest. În Muntenia, Dobrogea şi pe crestele montane vântul va avea intensificări şi local ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 1 grad. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă, îndeosebi în regiunile sudice.
 

Vremea in Cluj Napoca

Marti, 20 Martie 2018
Putina ninsoare sau fulguieli
Temperatura minima: 1° C
Temperatura maxima: 7° C


Miercuri, 21 Martie 2018
Ninsoare ocazionala si fulguieli
Temperatura minima: -3° C
Temperatura maxima: 3° C

Joi, 22 Martie 2018
Perioade de ninsoare
Temperatura minima: -7° C
Temperatura maxima: 1° C


Vineri, 23 Martie 2018
Perioade de ninsoare
Temperatura minima: -7° C
Temperatura maxima: 2° C


Sambata, 24 Martie 2018
Vreme cu nori si soare
Temperatura intre -6° C si 2° C

Duminica, 25 Martie 2018
Partial însorit
Temperatura intre -4° C si 4° C

Comenteaza