Foto L-aţi văzut? A dispărut "Lucifer"

L-aţi văzut? A dispărut "Lucifer"

Un bărbat, de 51 de ani, din Florești, care se recomandă ca fiind ,, directorul masoneriei" sau ,, Lucifer", a plecat de acasă spre Sibiu, cu maşina personală, și nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 5 noiembrie, în jurul orei 05.00, FODOR DANIEL, de 51 de ani, din Florești, a plecat de la domiciliu spre Sibiu, cu autoturismul proprietate personală, și nu a mai revenit, familia nemaiputând să ia legătura cu acesta.

Bărbatul se recomandă ca fiind ,, directorul masoneriei" sau ,, Lucifer".

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime aprox. 1,90 m în, greutate 85 kg, ochi albaștri, păr vopsit castaniu, tuns scurt, fața ovală;

La momentul plecării purta o geacă de culoare neagră inscripționată cu două cruci pe piept, blugi de culoare deschisă și pantofi sport albi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

L-aţi văzut? A dispărut

Comenteaza