L-ați văzut? Tânăr din Cluj dat dispărut

L-ați văzut? Tânăr din Cluj dat dispărut

Bărbatul în vârstă de 27 de ani este căutat după ce a plecat de la locația în care acesta lucra ca și îngrijitor de animale, din comuna Recea-Cristur, și nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, duminică, 19 septembrie, în jurul orei 15.00, DĂNCUȘ IOAN RADU, în vârstă de 27 de ani, a plecat de la locația în care acesta muncea și locuia, din comuna Recea-Cristur, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1.72 metri, greutate aproximativ 65 - 70 kg, ochi căprui, părul șaten, forma feței ovală. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare albastru închis, cu dungi de culoare albastru deschis, pantaloni de stofă de culoare închisă, o haină din fâș albastră cu motive de culoare roșie, fiind încălțat cu o pereche de cizme din cauciuc. Totodată, pe cap purta o șapcă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza