Măsuri CTP: mijloacele de transport în comun, dezinfectate după fiecare ciclu de călătorie

Măsuri CTP: mijloacele de transport în comun, dezinfectate după fiecare ciclu de călătorie

Compania de Transport Public Cluj-Napoca (CTP) anunță măsuri speciale de dezinfecție a mijloacelor de transport în comun, în contextul epidemiei de coronavirus.

”În vederea aplicării prevederilor Hotărârii nr. 6/ 09.03.2020  a Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV , Compania de Transport Public Cluj - Napoca S.A. a luat măsuri pentru a asigura dezinfecția mijloacelor de transport aflate în circulație la capetele de linie, de regulă după încheierea fiecărui ciclu de transport.

În acest sens compania și-a dublat bugetul alocat pentru achiziționarea materialelor și a dezinfectantului necesare pentru dezinfecția mijloacelor de transport”, anunță compania într-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanților CTP, produsul utilizat este un biocid de tipul 2, pentru dezinfecția suprafețelor. Personalul care execută operațiunile de dezinfecție la capetele de linie este instruit asupra modului de utilizare a produsului biocid și dispune de mijloacele de protecție individuale, corespunzător riscurilor, se mai arată în documentul citat.

Comenteaza