News alert Update Vine furtuna! Mesaj RO-ALERT de COD PORTOCALIU de fenomene meteo extreme în mai multe localități din Cluj/ Alerte noi de COD ROȘU

Vine furtuna! Mesaj RO-ALERT de COD PORTOCALIU de fenomene meteo extreme în mai multe localități din Cluj/ Alerte noi de COD ROȘU

Clujul este sub atenționare COD PORTOCALIU de ploi, vijelii și grindină, iar autoritățile au trimis mesaje RO-Alert de avertizare locuitorilor din mai multe localităţi clujene.

UPDATE 15.18: A fost emis un nou mesaj RO-ALERT COD ROȘU pentru zona: Iara, Săvădisla, Băișoara, Petreștii de Jos, Ciurila, de averse torențiale care vor cumula 40-50 l/mp, descărcări, electrice, intensificări ale vântului, grindină de dimensiuni medii, până la ora 16:00.

UPDATE 13.58: S-a trimis mesaj RO-ALERT COD ROȘU pentru zona Călățele, Râșca, de averse torențiale care vor cumula 40-50 l/mp, descărcări, electrice, intensificări ale vântului, grindină, până la ora 14:30.

Știrea inițială:

A fost transmis un mesaj prin sistemul RO-Alert de avertizare meteorologică COD PORTOCALIU de fenomene meteo extreme pentru zonele Mărgău, Sâncraiu, Săcuieu.

Sunt anunțate averse torențiale, descărcări, electrice, intensificări ale vântului, grindină, până la ora 14:00.

Reamintim că mai multe județe din țară, printre care și Cluj, se află sub avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben de vreme instabilă.

Comenteaza