Mic dejun de toamnă: Iaurt cu cereale și prune cu scorțișoară

Mic dejun de toamnă: Iaurt cu cereale și prune cu scorțișoară

Vrei să mănânci ceva uşor şi hrănitor? Îl poţi prepara chiar şi la birou.

Ingrediente 
400 g iaurt grecesc
100 g cereale( fulgi de ovăz în special)
4-5 prune coapte
scorțișoară
 
 Mod de preparare 


Alegeți niște prune mai coapte pentru a fi suficient de dulci, spălați-le îndepărtați sâmburii și presărați un praf de scorțișoară peste ele. Lăsa-ți-le la odihnit câteva minute, să se formeze și puțin sirop. În cupe, pahare, sau boluri, puneți un rând de cereale, unul de prune, iaurt, iar cereale și la final iaurt. Dați vasele la rece 10 minute, apoi serviți deliciosul mic dejun, care va fi și gustos și sățios.

Comenteaza