Parcul Etnografic din Hoia trece la ora de iarnă. Noul program de vizitare

Parcul Etnografic din Hoia trece la ora de iarnă. Noul program de vizitare
| Foto: Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Începând de duminică, 29 octombrie 2023, odată cu trecerea la ora de iarnă, programul de vizitare a Parcului Etnografic "Romulus Vuia" din Hoia va fi modificat.

Muzeul Etnografic al Transilvaniei anunță persoanele care doresc să treacă pragul secției în aer liber – Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” din Hoia că, începând de duminică, 29 octombrie 2023, odată cu trecerea la ora de iarnă, programul de vizitare a obiectivului va fi modificat.

Astfel, începând de mâine, secția în aer liber a muzeului va fi deschisă publicului de miercuri până duminică, între orele 9.00-16.00, ultima intrare fiind la ora 15.00. În zilele de luni și marți parcul este închis.

În ceea ce privește secția centrală a muzeului, de pe str. Memorandumului nr. 21, programul de vizitare rămâne neschimbat, respectiv de miercuri până duminică, între orele 10.00-18.00, cu ultima intrare la ora 17.00.

Parcul Etnografic Naţional „Romulus Vuia” a fost deschis în anul 1929 și este cel mai vechi muzeu etnografic în aer liber din România.

Comenteaza