Poliția Cluj se mută într-un sediu nou. Cum arată clădirea

Poliția Cluj se mută într-un sediu nou. Cum arată clădirea

Poliția Municipiului Cluj-Napoca se mută într-o nouă locație. La aceeași adresă se vor afla secția 1 de Poliție și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din subordinea Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.

Începând de joi, 28 noiembrie, activitatea Poliției Municipiului Cluj-Napoca se va derula în noua locație din Cluj-Napoca, de pe strada Corneliu Coposu nr. 167. De asemenea, sediul Secției 1 Poliție și cel al Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase se află la adresa menționată.

"Cetățenii care doresc să depună sesizări, plângeri sau alte documente la structurile sus-menționate o pot face la noul sediu. Modificările survin în contextul implementării proiectului finanţat din fonduri europene nerambursabile cu titlul ”Reabilitare, creșterea eficientei energetice, gestionarea eficientă a energiei la imobile existente corpurile C2 și C20, modificări  interioare, amenajare spații de lucru în pod existent (C2) amenajare incintă și refacere împrejmuire la IPJ și DJI Cluj”.

Proiectul finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, axa prioritară 3 – sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, prioritatea de investiţie 3.1. – sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice", transmite IPJ Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza