Prezentare de modă atipică la Cluj

Prezentare de modă atipică la Cluj

Atipic Beauty revine la Cluj-Napoca cu o nouă lecție de viață. Spectacolul va avea loc marți, 18 iunie 2019, de la ora 19.00, la Casino Parc - Centrul de Cultura Urbană.

Un număr de 14 modele de viață, reprezentând 14 suflete frumoase imobilizate în scaune cu rotile, vor demonstra faptul că frumusețea nu are limite și vor susține o prezentare de modă în cadrul căreia  vor purta creații vestimentare semnate de designeri români renumiți. 

Cele 14 modele în scaune cu rotile vor fi însoțite pe podium de 14 persoane publice, a căror implicare în susținerea incluziunii persoanelor cu dizabilități este vizibilă. Principalul obiectiv îl constituie eliminarea barierelor din societatea românească și dezvoltarea ideii de coeziune și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități.

Magda Coman, președinta asociației Open Your Heart si inițiatoarea acestui proiect, este un fost model profesionist care, în urma unui accident, a ajuns să trăiască în scaun cu rotile. „Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Chiar dacă societatea românească nu este pregătită încă să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi, noi ne-am propus să ne continuăm eforturile de promovare. Clujul este un oraș în care am fost mereu primite cu căldură și ne-am simțit extraordinar”, a declarat Magda Coman.

Evenimentul va fi moderat de Paula Rusu și va include și câteva momente artistice cu Mihnea Vîlceanu, Miklos Roland și THE BEAT Music School.

 

Comenteaza