Program special la Pașapoarte și Permise în minivacanța de Sf. Maria

Program special la Pașapoarte și Permise în minivacanța de Sf. Maria
| Foto: cotidianul.ro

Ministerul Afacerilor Interne anunță că serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere vor avea program special în zilele de 16 şi 17 august în 30 de județe, printre care și Cluj.

În 30 de judeţe serviciile publice comunitare de eliberare a paşapoartelor au prelungit programul de lucru, activitatea cu publicul desfăşurându-se între orele 08.30-18.30.

Conform MAI, programul de lucru cu publicul al serviciilor de eliberare a permiselor de conducere a fost prelungit cu două ore, între 08.30-18.30, în Cluj, dar și în judeţele Ilfov, Prahova, Argeş, Dolj, Dâmboviţa, Constanţa, Braşov, Mureş, Timiş, Suceava, Iaşi, Galaţi şi Bucureşti. 

În Bucureşti şi Ilfov, programul de lucru al acestor servicii este în zilele de luni, marţi şi miercuri între 08.30 şi 18.30, iar în zilele de joi şi vineri de la ora 08.30 până la ora 16.30.

Instituţia Prefectului - Judeţul Cluj precizează că în data de 15 august 2018, serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul.

Persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 şi 17 august 2018 trebuie să aibă în vedere că unităţile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective.

Astfel, taxele trebuie achitate la unităţile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unităţile CEC Bank.

Comenteaza