PROMO Ediţie Specială "Jocuri de Putere", ora 21.00. transmisiune din Ţara saşilor - Viscri/Critz. O ediţie de POVESTE despre o lume aşezată

PROMO Ediţie Specială
În această seară, de la ora 21.00, urmareşte o ediţie-maraton "Jocuri de Putere" transmisă din mijlocul Festivalului "Haferland", din Ţara sașilor.

 

Ii vei cunoaste pe invitatii speciali ai lui Rares Bogdan: oameni-poveste care amintesc unei țari, istoria unor vremuri cand breslele cladeau comunitati fericite, dar si imprejurarile tragice care i-au fortat pe sasi sa-si abandoneze vetrele.

Vei auzi insa si cum incearca o mana de oameni sa reinvie tradițiile sasilor si sa recladeasca o lume suspendata in timp.

Despre cetatile fortificate care devin ruine, uitate de un stat incult, despre casele abandonate cu ziduri ce-si amintesc totul, despre scolile cu cativa copii, despre satele cu un singur locuitor incremenit in timpul care n-a mai avut rabdare.

Dar si despre autoritatile care isi doresc sa afle de unde sa inceapa proiectul reconstruirii Romaniei, "pas cu pas", asa cum si-a propus sasul Klaus Iohannis!

Asta-seara, cu Rares Bogdan si invitatii sai in DIRECT din triunghiul Sighisora-Brasov-Sibiu de la 21.00 la 24.00

 

Comenteaza