Reducere de 15% la călătorii cu trenul în Europa

Reducere de 15% la călătorii cu trenul în Europa
CFR Călători vine în această iarnă o nouă reducere de 15% la oferta Interrail Global Pass.

Oferta promoţională este pusă în vânzare până la data de 31 decembrie 2015, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până la data de 30 martie 2016.

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei.

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători, tineri, adulţi, copii, seniori, şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii cu vârsta până în 26 de ani, adulţii şi seniorii cu vârsta peste 60 de ani dispun de asemenea, de tarife reduse.

Un adult poate lua gratuit în călătorie maxim doi copii. Dacă va însoţi mai mult de doi copii, va fi emisă câte o legitimaţie de tânăr < 26 de ani pentru fiecare dintre ceilalţi copii.

Comenteaza