Sala Polivalentă scoate la licitaţie spaţii comerciale (P)

Sala Polivalentă scoate la licitaţie spaţii comerciale (P)
Sala Polivalentă anunță lansarea unei licitații publice, cu ofertă în plic închis, în vederea închirierii spațiilor comerciale din incinta sa.

Se vizează închirierea a între 3 și 5 spații comerciale/ puncte de desfacere, două la parter, două la etajul 1, iar unul la etajul 2, cu o suprafaţă de maxim 10 mp fiecare, la prețul minim de 500 lei pe punct de desfacere/ eveniment, fără TVA.

De asemenea, persoanele interesate pot licita pentru închirierea unui spațiu comercial în suprafață de 99.90 mp situat la parter, cu ieșire spre Aleea Stadionului, la prețul minim de 10 euro/mp.

Nu în ultimul rând, este scos la licitaţie un spațiu pentru restaurant, în suprafață de 398.95 m, cu ieșire spre Aleea Stadionului, la prețul minim de 10 euro/mp.

Documentația poate fi accesată pe site-ul www.polivalentacluj.ro, la secțiunea "Informații publice" (Anunțuri), iar depunerea ofertelor se va face la sediul Sălii Polivalente, cu acces de pe str. Uzinei Electrice f.n., până la data de 16 martie, la ora 10:00. Deschiderea plicurilor va avea loc două ore mai târziu, la 12:00.

Informatii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0264.483160 și la adresa de e-mail achizitii@polivalentacluj.ro.

Comenteaza