Trendul în materie de genți în vara anului 2017

Trendul în materie de genți în vara anului 2017
Indiferent de trend sau sezon, gențile au fost și vor fi mereu unele dintre cele mai importante accesorii feminine. Asemenea bijuteriilor, aceste accesorii atât de folositoare le regăsim în completarea tuturor ținutelor pe care femeile le poartă zilnic sau la evenimentele speciale.

Fiecare femeie deține în garderoba proprie genți pentru fiecare ocazie, genți care se potrivesc doar unui anumit stil, unui anumit sezon sau genți pe care le poartă doar atunci când ținuta este una de prestanță, pentru evenimente importante și extrem de elegante.

Relevanța unei genți este dată de felul în care aceasta reușește să întregească armonios o ținută, altminteri, dacă aceasta nu este potrivită, întreg aspectul ținutei este compromis. Astfel că, atunci când ne accesorizăm ținutele trebuie să fim atenți la mai multe aspecte precum: design-ul genții, mărimea ei, materialul din care este realizată și nu în ultimul rând, culoarea.

Și pentru că fiecare femeie este deosebită și diferită în felul ei, nu întotdeauna putem adapta stilurile actuale în materie de moda cu preferințele și gusturile proprii. Astfel că, din dorința de a păstra genti de dama din piele ecologică Anete.ro, un magazin în care regăsim  modele de genti care îndeplinesc trăsăturile acestui trend nonconformist dar care păstreaza totuși acea notă de eleganță, de simplitate care creaza mereu efecte și impresii pozitive.

Pentru a întelege mai bine viziunea și stilul acestui magazin, administratorul Mircea Rășinariu ne-a dezvăluit cateva aspecte esențiale care au stat la baza acestui magazin și anume: „Chiar dacă lumea modei este în continuă mișcare și schimbare, există femei care preferă stilul clasic, elegant, un stil care a făcut față tuturor acestor trend-uri inovatoare dar trecătoare. Încercăm mereu să adaptăm stilul clasic la cel actual astfel încât fiecare femeie să aibă de unde să aleagă exact ceea ce i se potrivește!" Așadar, pentru a fi în trend  vara aceasta dar totodată a rămane fidela preferințelor tale în materie de modă, iată câteva modele de genți perfecte pentru tine.

Clasicele genți de mână decorate cu detalii subtile

Gențile clasice sau office, sunt de departe cele mai purtate accesorii pe care femeile le asortează ținutelor zilnice. Chiar dacă fac parte din această categorie de genți, asta nu înseamnă că trebuie să fie banale tocmai de aceea, acestea au fost înfrumusețate subtil cu anumite detalii care se regăsesc în acest trend și anume: fermoare și capse metalice, compartimente exterioare prevăzute cu clape și sisteme metalice sau cu  brelocuri din franjuri. Astfel că, până și existenta celui mai mic detaliu poate transforma clasica geantă într-una în ton cu tendințele.

 Rucsacul, geanta must have!

Această versatilă geantă este unul dintre accesoriile statement ale acestei veri. Potrivit atât ținutelor sport cât și a celor casual, rucsacul este unul dintre cele mai îndrăgite și purtate genți în vara aceasta. Acesta este fabricat din diferite materiale, cu design-uri inedite și într-o multitudine de culori astfel încât poți alege exact ceea ce iți place! Pentru că totuși vorbim despre anotimpul cald, îndrăzneș-te și alege să îti colorezi ținutele de vară cu un rucsac înflorat!

 Gențile elegante cu lanțuri

 Eleganța genților cu lanțuri a rămas în trend și în acest an, acestea punând ăn valoare esența feminină. Aceste genți sunt fabricate în marimi medii sau mini astfel încât combinația dintre pielea ecologică și lanțurile aurii creează un efect inedit și confera ținutelor tale un plus de extravaganță. Iar pentru că se poartă culorile metalice sau înflorate, înfrumusețează-ți tinutele cu o astfel de minunație de gentuță!

Cluch-urile și plicurile extravagante

Evenimentele speciale cer și tinute speciale astfel că, accesorizarea cu o astfel de geantă va fi cea mai potrivită alegerea. Mereu în trend cu moda, cluch-urile și plicurile fac parte din categoria genților extravagante, strălucitoare care conferă ținutelor tale acel efect de WOW. Și pentru faptul că  pot fi purtate numai în anumite circumstante și locații, aceste mini genți sclipitoare constituie accesoriul cheie al întregii tale imagini. 

Comenteaza