Vremea va deveni instabilă. Prognoza pentru joi şi vineri

Vremea va deveni instabilă. Prognoza pentru joi şi vineri
În nordul, centrul şi nord-estul ţării şi în zonele montane şi submontane vremea va fi în general instabilă, vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, informează ANM.

JOI

În sud şi în sud-vest, va fi o vreme călduroasă, iar fenomene asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala pe arii restrânse după-amiaza şi cu caracter local seara şi la începutul nopţii, cu precădere în Dobrogea şi jumătatea de est a Munteniei. Izolat va cădea grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22...23 de grade în extremitatea de nord a ţării şi 33...34 de grade în cea de sud-vest; minimele vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade.

VINERI

Pe parcursul zilei, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în Carpaţii Meridionali şi Occidentali şi zona deluroasă aferentă unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată. Începând de seara, însă, înnorările se vor accentua în nord, în centru şi în est, unde vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului; vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 25...30 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade, uşor mai ridicate în sud-vest; minimele termice vor fi cuprinse între 8...9 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20...21 de grade în Dealurile de Vest.

Cluj 

Joi, 6 Iulie 2017

Nori si soare
Temperatura minima: 14° C
Temperatura maxima: 26° C
Precipitatii: 0

Vineri, 7 Iulie 2017

Câteva averse de ploaie si furtuni
Temperatura minima: 12° C
Temperatura maxima: 26° C
Precipitatii: 5

Sambata, 8 Iulie 2017

Vreme însorita cu nori
Temperatura minima: 15° C
Temperatura maxima: 26° C
Precipitatii: 15

Duminica, 9 Iulie 2017

Câteva averse de ploaie si furtuni
Temperatura intre 13° C si 27° C
Precipitatii: 7

 

Etichete
Comenteaza