Weekend cu COD GALBEN la Cluj. La munte, vânt puternic, ninsori și viscol

Weekend cu COD GALBEN la Cluj. La munte, vânt puternic, ninsori și viscol

Clujul se va afla sub Cod Galben de vreme rea, în acest weekend. Vor fi precipitații și intensificări ale vântului, iar în zona de munte ninsori și viscol.

Iarna nu se lasă dusă încă, mai ales din zona de munte! Meteorologii ANM au emis, vineri dimineața, o atenționare Cod Galben de vreme rea pentru toată țara, în special în zonele înalte, valabilă între 11 martie, ora 8.00 - 12 martie, ora 15.00.

Astfel, în intervalul menționat, în toate regiunile, vântul va avea local și temporar intensificări, cu viteze de 50..65 km/h și izolat peste 70 km/h.

În Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei și zona deluroasă a Crișanei, mai ales seara și în noaptea de sâmbătă spre duminică (11/12 martie), vor fi precipitații mixte.

La munte vor fi rafale de 70...80 km/h, iar pe creste vor depăși 90....110 km/h, treptat vor predomina ninsorile și va fi viscol.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza