Premieră pentru Cluj la hotelul de lângă mall

Premieră pentru Cluj la hotelul de lângă mall
Directorul Univers T, Valentin Lungu, a anunţat că are în vedere introducerea în perioada următoare a unui serviciu în premieră pentru un hotel din Cluj.

Declaraţia a fost făcută în emisiunea „ZIUA LIVE" , de miercuri, difuzată pe pagina de Facebook ZIUA de CLUJ.

„Cred că vom fi primul hotel din Cluj care vom avea o staţie de încărcare pentru maşinile electrice. Nu ne gândim să facem neapărat un business din asta. Pentru noi este o miză ca şi clienţi, având în vedere că maşinile electrice au o autonomie limitată, ne-ar plăcea ca cei cu maşini electrice care se gândesc la excursii mai lungi, să includă şi oraşul Cluj, să-l viziteze, să cheltuie bani în Cluj, să se cazeze la noi, şi peste noapte să-şi încarce o maşină două, câte au", a declarat Valentin Lungu, directorul Univers T.

Directorul hotelului de lângă mall mai afirmă că aceste servicii de încărcare a maşinilor electrice ar putea fi gratuite pentru clienţii hotelului.

„E o chestiune de portofoliu, dacă căutaţi un hotel pe Booking, să zicem, şi are şi asemenea servicii, vă puteţi gândi că acolo e o treabă serioasă. Asta vrem să lăsăm impresia şi la cei care nu ne cunosc. Încărcatul unei maşini poate să ne coste şi 8-10 lei curentul, vom vedea, zilele acestea urmează să alegem, probabil va fi o soluţie gratuită, pentru clienţii hotelului, pentru că oricum avem un beneficiu mare ca şi adaos comercial la camerele vândute ", a precizat directorul Univers T.

Lungu spune că hotelul pregăteşte şi alte servicii moderne pentru viitorii clienţi. „La sistemul de barieră, clienţii care vreau, când li se face rezervare, primesc mesaj dacă vor să-şi instaleze o aplicaţie de mobil, primesc o cheie de acces, pe durata sejurului, o pot folosi să deschidă bariera. Poate nu a parcat bine, poate nu ajunge la buton sau plouă afară, e mult mai comod cu această aplicaţie. Şi nouă ne convine că cei care răspund la barieră nu sunt atât de solicitaţi, iar timpii de răspuns sunt optimi", a mai afirmat Valentin Lungu.

Comenteaza