Au început lucrările de foraje geotehnice pentru metrou și tren metropolitan

Au început lucrările de foraje geotehnice pentru metrou și tren metropolitan

În perioada octombrie-decembrie a acestui an se realizează lucrări de foraje geotehnice în cadrul proiectului de metrou și tren metropolitan în Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca alături de compania Geostud și de toți deținătorii de rețele au stabilit amplasamentele pentru cele 42 de foraje.

Acestea sunt prevăzute în cadrul proiectului „tren Metropolitan Gilău – Floreşti – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonţida” - etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj: Magistrala I de Metrou şi Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea și a studiilor conexe viitoarelor obiective de investiții”.

"Conform procedurilor specifice, echipele tehnice se deplasează în zonele studiate pentru a efectua lucrările necesare acestei faze.

Cetățenii care dețin cu orice titlu imobile situate de-a lungul coridorului și în cadrul zonelor studiate sunt rugați să permită accesul echipelor tehnice și utilajelor acestora pentru efectuarea în bune condiții a realizării forajelor geotehnice necesare elaborării proiectului – în conformitate cu prevederile legii 255/2010", au transmis reprezentanții municipalității. 

Comenteaza