Boc strigă adunarea pentru Universitatea Cluj

Boc strigă adunarea pentru Universitatea Cluj
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, îi cheamă pe cei mai mari contributori la bugetul local să pună umărul la finanţarea echipei de fotbal Universitatea, după ce fostul finanţator, Florian Walter, a plecat de la echipă.

Boc spune că a vorbit cu mai mulţi potenţiali investitori în echipă, dar că aceştia aşteaptă o atmosferă de stabilitate la echipă. "Nu ascund că am intenţia ca în perioada următoare să chem primii 50 de contributori la bugetul local, să-i invit să fie alături de Universitatea Cluj prin mijloace specifice. Ca soluţie pe termen mediu şi lung trebuie să fie un investitor privat care să dea credibilitate şi susţinere financiară echipei. Acum gestionăm o situaţie de criză", a spus Boc.

Situaţia la Universitatea Cluj e tensionată, după ce fostul finanţator Florian Walter a decis să părăsească echipa şi să sprijine Petrolul Ploieşti, unde a dus şi mare parte dintre jucătorii de la "U". Noul manager al echipei, Anamaria Prodan, a intrat în conflict cu antrenorul Claudiu Niculescu, după debutul dezastruos al Universităţii, 2-6 pe terenul Pandurilor din Târgu-Jiu. Niculescu a anunţat că renunţă la funcţia de antrenor şi că se întoarce pe teren.

 

 

Etichete
Comenteaza