Cluj Arena ar putea trece în proprietatea Primăriei Cluj-Napoca

Cluj Arena ar putea trece în proprietatea Primăriei Cluj-Napoca
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Alin Tişe, a anunţat marţi că varianta cea mai bună pentru noua arenă a Clujului ar fi să intre în proprietatea Primăriei Cluj-Napoca.

"Stadionul a fost făcut din banii clujenilor, el a mai fost în proprietarea municipalităţii şi nu cred că ar fi o problemă să revină în proprietatea publică a oraşului. Practic ar fi o altă umbrelă nu a CJ, ci a Primăriei Cluj.

Oricum, cele mai multe evenimente sunt gestionate de către Primăria Cluj-Napoca şi s-ar putea mult mai bine administra în comun cele două mari investiţii: Sala Polivalentă şi Cluj Arena", a declarat Tişe.

Preşedintele CJ Cluj a precizat că a discutat despre această variantă cu partidele politice reprezentate în forul administrativ judeţean şi că există deschiderea din partea acestora pentru susţinerea variantei trecerii stadionului la municipalitate.

Acesta este de părere că pentru administrarea celor două obiective ar trebui creată o nouă societate administrativă care să aibă ca acţionari Primăria Clu-Napoca şi CJ Cluj.

Nu în ultimul rând, în cazul în care această variantă s-ar pune în practică, actuala societate de administrare, aflată în subordinea CJ, ar rămâne fără obiect şi ar urma să fie desfinţată.

VEZI şi La cât au ajuns datoriile Cluj Arena SA către Primăria Cluj. DOCUMENT

Comenteaza