Cluj Never Sleeps: transport de noapte pentru clujenii petrecăreți

Cluj Never Sleeps: transport de noapte pentru clujenii petrecăreți
Pentru a asigura buna desfășurare a evenimentelor din cadrul ”Cluj Never Sleeps”, Primăria Cluj-Napoca va pune la dispoziția cetățenilor mai multe mijloace de transport în comun care vor circula pe timpul nopții. De asemenea, au fost instituite anumite restricții de circulație.

Astfel, în noaptea de 20 spre 21 iunie clujenii vor avea la dispoziție transport în comun pe liniile 25, 30 și 35, autobuzele circulând din 30 în 30 de minute. Totodată, parcarea cu barieră din Piața Unirii este închisă până sâmbătă la ora 24:00. 

În același timp, pe latura de vest a Pieţei Unirii circulația rutieră este închisă până marţi, 23 iunie, la ora 06:00. Până duminică la ora 12:00 sunt instituite restricţii de circulaţie pe strada Mihail Kogălniceanu, de la intersecția cu strada Universității până la intersecția cu strada Em. de Martonne.

Traficul rutier va fi închis de sâmbătă de la ora 19:00 până duminică dimineața, la ora 05:00, pe străzile Napoca, Bulevardul Eroilor, strada Universității şi strada Avram Iancu - pe sensul de circulație de la Calea Turzii înspre strada Universității. Astfel de restricţii sunt instituite până luni la ora 05:00 şi pe străzile Ioan Bob și Ion Rațiu.

Reprezentanţii primăriei fac un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă să dea dovadă de înţelegere în perioada menţionată şi să se conformeze reglementărilor de circulaţie.

Comenteaza