Consilierii locali au votat păstrarea taxelor şi impozitelor locale la nivelul din 2012

Consilierii locali au votat păstrarea taxelor şi impozitelor locale la nivelul din 2012
Membri Consiliului Local Cluj au votat astăzi păstrarea taxelor şi a impozitelor locale în acest an la nivelul din 2012, în contextul unei hotărâri luate în prealabil de consilieri în luna decembrie.

Consilierii locali clujeni au votat cu unanimitate ambele proiecte aflate pe ordinea de zi a şedinţei de îndată, cel "privind stabilirea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele si taxele locale incepand cu anul 2013", respectiv proiectul de hotărâre "privind reducerea nivelurilor valorilor impozabile, impozitelor si taxelor locale prevazute in H.G. nr. 1309/2012".

"Clujenii vor plati taxele şi impozitele locale pentru 2013 la acelaşi nivel ca şi anul trecut. În şedinţa extraordinară a Consiliului Local de astăzi am reiterat promisiunea făcută la sfârşitul anului trecut, şi anume neindexarea taxelor şi impozitelor pentru persoane fizice şi juridice. Astfel, începând de astăzi, la Cluj-Napoca se încasează din nou taxe şi impozite, la nivelul din 2012", a declarat edilul Clujului, Emil Boc.

La şedinţă au absentat cinci consilieri. Iniţial nu au fost prezenţi şapte consilieri, însă doi dintre ei au sosit ulterior.

Citeşte şi Meciul premierilor: Boc pune în cârca lui Ponta majorarea birurilor locale cu 16%

Ponta îi face voia lui Boc: se majorează taxele la Cluj?

Băsescu intervine în scandalul taxelor, pornit de Boc, de la Cluj

Comenteaza