Consiliul Județean Cluj alocă două milioane de lei, în regim de urgență, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca

Consiliul Județean Cluj alocă două milioane de lei, în regim de urgență, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre ce vizează alocarea în regim de urgență, din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj, a două milioane de lei, pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Proiectul urmează a fi supus spre aprobare forului administrativ județean în cadrul ședinței extraordinare ce va avea loc vineri, 20 martie 2020.

Aceste fonduri sunt necesare pentru achiziționarea unor echipamente medicale speciale, de urgență, strict necesare combaterii COVID-19.

Până la ședința care va avea loc vineri, Consiliul Județean Cluj va continua să analizeze, împreună cu Spitalul de Boli Infecțioase, necesarul de echipamente și dotări specifice menite să contribuie la combaterea coronavirusului. În situația identificării și a altor eventuale cheltuieli necesare, sumele suplimentare se vor adăuga celor două milioane de lei deja propuși a fi alocați.

Președintele Consiliului Județean Cluj a reafirmat, în acest context, decizia de a convoca în ședință forul administrativ județean ori de câte ori situația va impune adoptarea de măsuri urgente, pe parcursul actualei situații de criză.

Comenteaza