Diferit şi-a încheiat contractul. Ce se întâmplă cu şantierul de la Podul Porţelanului

Diferit şi-a încheiat contractul. Ce se întâmplă cu şantierul de la Podul Porţelanului
| Foto: A.S.

Primarul Emil Boc a discutat despre situația de la Podul Porțelanului. Acesta a precizat că deocamdată există o problemă în dezbatere. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Speranța o să o descâlcească tehnicienii, pentru că e încâlcită problema. Acum sunt două soluții, una propusă de un expert, alta propusă de un alt expert. Firmei i-a expirat termenul contractual și se decide dacă se reface licitația pentru ce a mai rămas de făcut acolo și un expert își dă varianta finală pe soluțiile propuse. Acele complicații au apărut odată cu implementarea proiectului”, a declarat Emil Boc la un post de radio local. 

Noul pod ar urma să aibă 62 m, cu trei deschideri: 8,76 m + 35,94 m + 8,76 m, și va asigura circulația pe două benzi cu lățimea de 7,8 m carosabil. Trotuarele vor fi de 1,2 m lățime pe ambele laturi. Se va amenaja şi o pistă pentru biciclete. Lățimea va fi de 10,8 m. Lucrările, până în prezent, au fost realizate de Diferit Cluj.  Așa cum se știe, pe un mal al Someșului s-a găsit un zăcământ de sare, lucru care a stoptat şantierul. Investiţia se ridică la 5,7 milioane de lei, plus TVA.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza